5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin cenahı esna, yangın kapıları umumiyetle özel kaplama ve kapı menteşeleri kadar öbür yangın himaye özelliklerine sahiptir.

Yangın merdiveni imalatında behemehâl her katta, hudayinabit kapanabilen yangın bapsı bulundurmak zorunludur.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi sinein dirimsel öneme sahiptir. Tetkikat yangın mebdeladıktan yalnızca 3 dakika içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk ciğerindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

FEZA Düzenek Odası Yangın Bapsı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kenarı teselsül otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapları camlı mümkün.

Yangın merdivenleri denli önemli olan vesair bir yapı ise yangın merdiveni bapsı yani (yangın bapsı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi gereken bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi ülke verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasar çizimı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı yardımıyla elan risksiz ve tehlikesiz biçimde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Kompetan mimarların tasarımlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda oldukça içli davranışları sergilemektedir.

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri dair kompetan olan Kermen’nin, Kale yangın kapısı ürünü ile ömür alanlarınızda huzurla aralık geçirebilmenizi sağlamlıyor. Üstün teknolojik özellikleri yardımıyla Kermen yangın bapları yangının yayılmasını önlemek için tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonrasında satışa sunulmaktadır. Dışarıda iki türap contası ve mideeride bir ısı contası olan Kermen yangın kapkaloriın ısı genleşme anlamsızlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya ehil olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangın yahut ivedi yer vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi midein Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangına dayanıklı bedduaşap kapı ya da yangın kapısı otel, emlak ve sayrılarevi kabil toplu ömür alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın bapsı modeline bentlı olarak bileğmeselemektedir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir evgin kalıp simultane insanların binayı güvenle ayrılma etmesini sağlar. Ayrıca bina içinde oluşan yaman ve sıcaklığın hariçya geçmesine handikap evet.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve duman sızdırmaz özellikleri olgunlaşmak zorundadır.

Ürünlerimiz Yangın Çıkış Kapısı TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın kenarısilsile firmalar yangın bapsı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Umumiyetle yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu acil çıkış kapısı, bunalım anlamış olurında insanların yangın yerından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page